freedasliv

Alla inlägg den 8 september 2013

Av freedasliv - 8 september 2013 21:29

En helg har närmat sig sitt slut. En helg på landet Lisö. Den har varit skön. Vi tog den röda bilen och rullade först till affären. Efter skratt, skrik, mycket diskussioner om mat och nära till utbrott, kom vi fram till gemensamma beslut om helgens måltider. Väl framme i stugan gjorde vi oss hemma. Mycket stoppade vi oss. Mycket snack fick vi ur oss.  Sällskapsspel. Filmmys. Deeptalk. Rödvin. Ost och kex. Vindruvor. Trots att vi ständigt pratade om hur stora och "vuxna" vi blivit så fanns det även ca 1 kg lösgodis. Hade dock velat haft mer ost var vi överens om. Vi såg på stjärnhimlen och funderade på hur framtiden skulle bli. Vi kramades. Myste i solen. Njöt av varandras sällskap och av den sista delen av sommarn. Sååå bra va deet.

       

Av freedasliv - 8 september 2013 14:43

Såå tillbaka till stan.

Onsdagen då.. jag drog dirr från jobbet(hetsade rätt ordentligt men hann) och mötte nana som satt och väntade inne på kilroy. Vi hade ett möte i 1,5 timme med en tjej där och vi blev faktiskt mycket klokare. Vi diskuterade fram och tillbaka hur vi vill lägga upp resan. Vi kom till och med fram till ett reseförslag som hon gjorde ordning till oss. Så nu är vi i full gång med att tänka, fundera, älta fram och tillbaka, och tänka lite till. På onsdag ska vi dit igen och då är det bokning som gäller..(!). Imorgon ska vi ha ett gemensamt familjeråd. Samla våra fina föräldrar på en middag och prata om allt tok jag och nanis tänker hitta på.


Efter mötet gick i en slags bubbla fylld med konstiga känslor. Vi blev lugna för vi äntligen fick en bild i våra huvuden av resan. Sen blev vi stressade över att det snart är dags. Men mest av allt kände jag bara för att skutta gatorna fram. Vi skuttade ner till fotografiska. Käka middag och gick på två utställningar. En var med sydafrikanen Pieter Hugo. Mycket mer än tusen ord på den, verkligen. Kändes kul att se bilder från Afrika också, även fast det var en del rätt grova bilder.


Med ännu mer intryck intryckt i huvudena, gled vi upp på götgatsbacken och mötte upp Ulrika och isabelle. Hade en riktigt bra onsdagsöl med de på mest. Det var en bra dag. Fick till och med avsluta den i världens skönaste säng(nanas).



Ovido - Quiz & Flashcards